Verksamheten är inte aktiv just nu. Kontakta Ellen Z för mer information.

Kreativ retorik

13 februari 2019, 09:15

 

Sugen på en ROLIG och AKTIV semestervecka? Är du nyfiken på KREATIV RETORIK? Kolla länken! Hoppas vi ses, med eller utan häst*. Själv tar jag med mig stora väskan med kreativt material, men skippar faktiskt hästen.

KREATIV RETORIK är också en kul kompetensutveckling/fortbildning för dig som vill vässa dina jobbverktyg.

*Kursen går av stapeln på Grimslövs folkhögskola. Ibland får studeranden på folkhögskolor ta med sina hundar och katter, ibland inte. När den sökande ringer till Grimslövs folkhögskola kan det låta så här:
– Jag ska studera ett år hos er. Får jag ta med mig min häst?
– Javisst, det går bra. Hit är alla välkomna!

http://grimslovsfolkhogskola.se/ovrigakurser/sommarkurser/kreativ_retorik/

 

Ellen Zettergrenkontakt@ellenz.se0705 82 42 02