Verksamheten är inte aktiv just nu. Kontakta Ellen Z för mer information.

Kan man sälja vad som helst?

8 december 2015, 18:13

 

Älskar hungriga studenter. Tre veckors retorikutbildning på Sälj- och marknadshögskolan har kört igång. De 40 blivande säljarna och marknadsförarna vill lära sig allt om talplanering, improvisation, kroppsspråk och argumentation. Och – glädjande nog – också om dialog.

Men inget framgångsrikt sälj utan kreativitet och nya vinklar, så den andra taluppgiften handlade om att sälja en omöjlig grej. Grejen fick inte användas som den brukar. Utmaningen gällde att skapa ett behov av en vara/funktion som inte finns än, och snacka in det snyggt. Alltså, vilka säljtal de höll.

Det verkar vettigt att inte göra dem alltför retoriskt skickliga. Jag vill näppeligen möta dem i rollen som konsument om några år.

 

Ellen Zettergrenkontakt@ellenz.se0705 82 42 02