Verksamheten är inte aktiv just nu. Kontakta Ellen Z för mer information.

Indien 9

26 december 2012, 16:34

 

Vi kan inte låta bli att inta Fortcochin även dag två. Fiskarna och fiskarna (de förra drar upp de senare eller om det var tvärtom) utgör angenäma inslag och möjliggör goda middagar, och den oblyga kommersen vid frukt-, grönsaks-, smyckes-, såpbubbel- och medmycketmeramarkanden nere vid havet är finfin.
 
 
Vilken vettig människa klarar sig tex. utan pastaspritsare?
 
Fötterna vill gå vidare in på pittoreska, synnerligen trivsamma bygator.
 
 
Just nu en svalkande lassi med youhurt, ananas och wifi på “The old courtyard”. Så, om ni har tid över i mellandagsrean, ta gärna en sväng hit (rekommenderar transport med båt framför tuk-tuk). Fortcochin är ett utmärkt gamla stan, väl värt att besöka en annandag som denna. Eller ta det en helt annan dag. Här är alltid rea.
 
 
Ellen Zettergrenkontakt@ellenz.se0705 82 42 02