Verksamheten är inte aktiv just nu. Kontakta Ellen Z för mer information.

Indien 6

22 december 2012, 11:20

 

Okej, man låter klockan ringa 5.20 för att hinna dricka en liter vatten och klia på sina hundra myggbett i tillräckligt god tid för att hasta till soluppgången över indiska oceanen, och sen när man ska lämna hotellet är porten låst och 24-timmarspersonalen saknas, men till slut ser man i alla fall i dunklet en hög på ett av borden i restaurangen och väcker mannen som ligger och sover helt insvept i en bordsduk, och när man efter en stund raglar strandpromenaden fram, stolt över sin unika idé, då möter man ofattbart stora mängder indier som är ute och morgonmotionerar i mörkret, och när man efter denna ganska stora ansträngning (5.20, alltså) har bänkat sig på parkettplats på det nattöppna strandcaféet och beställt en kopp varm choklad med kondenserad mjölk och skruvat locket av vidvinkelobjektivet, ja då visar det sig att soluppgången är färglös. Den röda färgen uteblir. En diskret rosa nyans kunde långt senare antagas, men frågan är: var det solen och inte jorden som gick under igår, och till vem e-postar man reklamationen?

 

Ellen Zettergrenkontakt@ellenz.se0705 82 42 02