Verksamheten är inte aktiv just nu. Kontakta Ellen Z för mer information.

Happy advent!

28 november 2010, 17:52

Blod och svett. Men inga tårar.
Och lagt golv ligger.
Hosianna!
I år kan han komma ridande på nylagd ekfanér med slitstark lack.

Tänker på en annan första advent, och släktingen som fått det hedrande uppdraget att tända nummer ett, på självaste altaret. Högtidsrustad med sina sju år, vattenkammad bena och varma pressveck, vandrar han trossvisst mot ljuset.

Väl framme börjar det kärva. Varför vill inte tändstickan tända veken? Men han har ju övat! Förarbetat och svett det vita garnet. Allt fungerade då. Han stirrar på den svarta veken. Detta är ett tvärtom-under.

Undret visar sig vara ett icke-under. Det framkommer vid middagen, att de äldre bröderna kl 10.55 hade vätt veken med sin saliv.

Ellen Zettergrenkontakt@ellenz.se0705 82 42 02